Κατάστημα

 

 

 Ακολουθώντας τις ανακοινώσεις της κυβερνήσεως για τον covid-19 σας ενημερώνουμε πως από το Σάββατο 07/11 το κατάστημα μας στον Πειραιά θα παραμείνει κλειστό για λιανική πώληση προιόντων ΕΚΤΟΣ από φάρμακα δημόσιας υγείας (Εντομοκτόνα-Ποντικοφάρμακα), Λιπάσματα, Φυτοπροστατευτικά προιόντα.
 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: Καθημερινές 10:00 -17:00 & Σαββατο 10:00- 15:00
 
 
Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ με τιμολόγιο σε επαγγελματιές παραμένει ανοιχτή.
 
Αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω του e-shop.
 
 e-shop της εταιρείας μας: www.kalochem.shop
 

                  

ΑΓΟΡΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-SHOP ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ Στο κατάστημα λιανικής ο καταναλωτής μπορεί να βρεί και να προμηθευτεί  μια μεγάλη σειρά χημικών προϊόντων,κυρίως σε πολύ μικρές συσκευασίες και τον αντίστοιχο βοηθητικό εξοπλισμό, για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.      

ΑΓΟΡΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ e-shop

Επίσης μπορεί κάποιος να προμηθευτεί:

  • φυτοπροστατευτικά προϊόντα, 
  • γεωργικά φάρμακα,  
  • προϊόντα δημόσιας υγείας
  • λιπάσματα                                                                                      

ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-SHOP ΛΟΓΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ- Στο κατάστημα λειτουργεί τομέας προσωπικής φροντίδας-αρωματοποιίας από τον οποίο μπορεί κανείς να προμηθευτεί πρώτες ύλες για την παραγωγή κεριών σαπουνιών και κρεμών. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρειτε μεγαλη ποικιλία σε φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια,χύμα κολώνιες.                    

Επισκευτείτε το κατάστημά μας και επιλέξετε με τη βοήθεια του προσωπικού μας τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για τις δικές σας ανάγκες!
 
 Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!!